Få højeste skrotpræmie på få steps

Få højeste skrotpræmie

Hos defektbil.dk har vi landets bedste skrotpræmie og samtidig er vi den eneste
skrotbil opkøber som er statsautoriseret motorkontor. Det vil sige at vi omgående kan afmelde
nummerpladen på dit køretøj.

Få højeste skrotpræmie

Hos defektbil.dk har vi landets bedste skrotpræmie og samtidig er vi den eneste
skrotbil opkøber som er statsautoriseret motorkontor. Det vil sige at vi omgående kan afmelde
nummerpladen på dit køretøj.

Få højeste skrotpræmie på få steps

Det var super nemt at få skrottet sin bil her

Ford ka Allan Thøgersen

Alt gik nemt og jeg fik en god skrotpræmie for min defekte bil. Et troværdigt og godt sted

Chevrolet matiz Bent H. Madsen

Jeg har fået skrottet min bil hos defektbil.dk Tak for en god oplevelse. Nemt og hurtigt.

Hyundai getz Nadja Lauritzen

Høj skrotpræmie. Betalingen med det samme. Nemt og effektivt. Tak defektbil.dk

Suzuki ignis Mette T. Sørensen

DefektBil.dk gjorde det let og bekvemt at skrotte min gamle bil. Effektiv service og en høj skrotpræmie jeg fik.. Anbefales!

Opel Zafira Marco herman

Fantastisk oplevelse med at skrotte min bil hos DefektBil.dk. Hurtig og problemfri proces. De tog sig godt af alt. Hentede bilen og jeg fik en god pris for min skrotbil.

Peugeot boxer Lukas lorenzen

DefektBil.dk gjorde det hurtigt og nemt at skrotte min bil. De håndterede alle formaliteter og gjorde det til en ubesværet oplevelse. Topkarakter!

Mercedes 220 Camilla Hessel

Jeg valgte DefektBil.dk til at skrotte min bil, og det var en fremragende beslutning. Venligt personale og en smidig proces. De afhentede bilen gratis og jeg fik en god pris for min bil. Jeg er meget tilfreds!

Skoda favorit Henriette madsen

Stor tak til DefektBil.dk for at håndtere skrotningen af min bil så effektivt. De var professionelle og sørgede for, at alt blev taget hånd om. Jeg fik en god pris for min defekte bil. Meget tilfreds!

Opel calibra Jonas mogensen

DefektBil.dk er min go-to-service til skrotning af biler. De leverede fremragende service og tog sig af alt det nødvendige. De hentede bilen fra Varde. Jeg fik betalingen med det samme og bilen var solgt ..

Volvo 940 Ole Lassen

DefektBil.dk gjorde skrotningen af min bil til en ubesværet proces. Jeg behøvede ikke at bekymre mig om noget. Fantastisk service hele vejen igennem! De er nemme at komme i kontakt med og tager sig den ....

Lancia Kappa Mette Boysen

Det var en dejlig nem og skøn oplevelse at skrotte min bil hos defektbil.dk. Motoren var defekt på min Nissan Micra og defektbil hjalp mig med rådgivning. De overførte pengene samme dag og ......

Nissan Micra Helle ludvigsen

Tak for god hjælp med at finde en god løsning på min bil. Den er nu skrottet og det var nemt og dejligt. Jeg havde en Suzuki som blev totalskadet og defektbil hjalp mig med med at skrotte den.

Suzuki Vitara Fatima Rubaii

Min bil var defekt. Bilen kunne ikke starte. Defektbil købte den samme dag jeg ringede. Det foregik super godt og effektivt.

Saab 900 Sara jeppesen

Defektbil.dk var suer søde. De afhentede bilen fra Kolding samme dag og jeg fik en høj skrotpræmie.

Renault Clio Camilla jespersen

Defektbil er min to-go skrothandler. De er søde og effektive og jeg fik alligevel det beløb som jeg i forvejen havde ønsket mig. Skønt sted. Tak for god service

Honda Civic Ulrik Pedersen

Fantastisk service og ekspertise! Jeg fik skrottet min gamle Opel Astra efter en dag. Utroligt imødekommende personale og høje skrotpriser. Kan varmt anbefales!

Opel Astra Mette Jensen

Defektbil.dk gjorde hele processen med at skrotte min gamle Opel Corsa utrolig let. Deres hold var hurtige og effektive. Stor ros til dem for deres fantastiske service!" - Henrik Nielsen

Opel Corsa Henrik Nielsen

Jeg valgte at skrotte min Volkswagen Golf hos defektbil.dk, og det var en fantastisk oplevelse. De var professionelle, hjælpsomme og gav mig en fair pris. Jeg er meget tilfreds!"

Volkswagen Golf Henrik Emma Christensen

Defektbil.dk leverede en fremragende skrotningsservice til min defekte Volvo V40. De var effektive, pålidelige og tog sig af alt det nødvendige. Fantastisk arbejde!"

Volvo V40 Anders Møller

Utrolig pålidelig og professionel service! De skrottede min Mercedes-Benz C-Klasse på ingen tid, og jeg fik en fornuftig skrotpræmie. Jeg kan varmt anbefale defektbil.dk til alle, der har brug for hjælp til at skrotte deres biler.

Mercedes-Benz C-Klasse Maria Andersen

Jeg er utrolig tilfreds med beslutningen om at skrotte min gamle Ford Fiesta gennem defektbil.dk. De gjorde hele processen enkel og smidig. Kan varmt anbefales!" -

Ford fiesta Louise Pedersen

Fantastisk oplevelse! Jeg skrottede min gamle Citroën C3 hos defektbil.dk, og de gjorde hele processen hurtig og smertefri. Kan varmt anbefale deres skrotningsservice!"

Citroën C3 Lars Pedersen

Jeg valgte at skrotte min defekte Ford Mondeo gennem defektbil.dk, og det var den bedste beslutning. De tog sig af alt papirarbejdet og afhentningen af bilen. Fremragende service!

Ford Mondeo Maria Andersen

Defektbil.dk leverede en fremragende skrotningsservice til min gamle Opel Insignia. De var professionelle, pålidelige og gav mig en fair pris for min skrotbil. Stor tak!

Opel Insignia Anders Nielsen

Jeg er meget tilfreds med defektbil.dk for deres hurtige og effektive skrotning af min Volkswagen Polo. De gjorde hele processen ubesværet, og deres kundeservice var fremragende!

Volkswagen Polo Emma Larsen

En stor tak til defektbil.dk for deres fremragende hjælp med skrotningen af min Nissan Qashqai. De var pålidelige, effektive og gav mig en god skrotpris. Absolut anbefalet!

Nissan Qashqai Nikolaj Jensen

Efter at have besluttet mig for at skrotte min defekte Opel Corsa, valgte jeg defektbil.dk, og jeg blev ikke skuffet! Deres dygtige team håndterede hele processen med lethed og sikrede mig en rimelig skrotpris. Fantastisk service!

Kia Picanto Anders Nielsen

Valgte at skrotte min gamle Nissan Micra gennem defektbil.dk, og det var den bedste beslutning nogensinde! Deres effektive og pålidelige service gjorde hele processen enkel og problemfri. Kan varmt anbefales!

Nissan Micra Louise Andersen

Jeg valgte at lade min defekte Ford Focus blive skrottet hos defektbil.dk, og jeg blev ikke skuffet! De tog sig af alt, fra afhentning til de nødvendige formaliteter. En fantastisk service, som jeg gerne anbefaler til andre!

Ford Focus Morten Hansen

Defektbil.dk gjorde det virkelig nemt at skrotte min defekte Opel Corsa. De tilbød mig en rigtig god skrotpræmie, og alt blev håndteret professionelt. Kan varmt anbefales!

Toyota Aygo Laura Madsen

Defektbil.dk gjorde det let for mig at skrotte min Nissan Micra. Jeg fik en fair skrotpræmie, og alt gik glat og uden problemer. Stor ros til Theis fra defektbil.dk

Nissan Micra Frederik Sørensen

Det var en nemt at få skrottet min bil her. Jeg kontaktede dem om mandagen og min bil var solgt om tirsdagen. Det gik super nemt og hurtigt.

Peugeot 207 Cille Iversen

Det var nemt og enkelt. Tak for en god oplevelse.

Mitsubishi Lancer Andreas Eriksen

Jeg solgte min første skrot bil til defektbil.dk. De tog sig af det hele, super nem process, de hentede skrot bilen ude i odense gratis og fik pengene samme dag. Super søde mennesker med god service. Kan varmt anbefales.

Toyota Aygo Jonathan Sander

Jeg kontaktede defektbil.dk over mail da tændingen på min skrot bil var deffekt. De vendte tilbage med en god pris og hentede allerede bilen dagen efter. De arbejdede meget effektivt og professionelt. Der var ingen problemer, det kan helt klart anbefales.

Ford Focus Anton Jørgensen

Hurtig service fra defektbil.dk handlen varede 2 dage før min skrot bil var ude af huset.

Ford Mondeo Benjamin Larsen

Da min Skoda Fabia ikke gad at tænde ringede jeg til defektbil.dk. De tog ud og kiggede på bilen samme dag og kom med en god skrotpræmie for bilen øjeblikkeligt. Der var hurtig og god service. Det kan anbefales hvis man selv sidder med en skrot bil.

Skoda fabia Jakob

Jeg var i tvivl om hvad jeg skulle gøre da min bil ikke gad starte. Defektbil.dk tog kontakt til mig og tilbød en byttehandlen jeg ikke kunne sige imod. Et professionelt hold som tog sig af det hele. Stor anbefaling. Tak!

Volvo s90 Mohammed Elias

Ingen papirarbejde, afhentning af bilen, hurtig betaling og god service. Stort tak!

Toyota Celica Nadja Laursen

Jeg solgte min Ford Fusion fra 2008 til defektbil.dk. De kom med et godt tilbud og eventuelle muligheder for at bytte min skrot bil til noget nyere og bedre. Hurtig service og søde mennesker. Anbefales.

Mercedes e500 Astrid Iversen

Jeg søgte en skrotpræmie for min skrot bil, den gad ikke starte og tænkte ikke den ville være en krone hver. Defektbil.dk tog jeg så kontakt til som kom med et super godt tilbud. De tilbød også afhentning af bilen helt gratis. Kan varmt anbefales!

Peugeot 406 Lars Ulrich

Min Skoda Octavia fra 2006 havde en deffekt motor, defektbil.dk kom ud og kiggede på skrot bilen, de tilbøde mig samme dag en god pris. Nemt og hurtigt. Tusind Tak!

Skoda Octavia Per Møller

Defektbil.dk købte min skrot bil, de tog sig af det hele. Jeg er tilfreds med salget, Tak herfra!

Audi a2 Viggo larsen

God service fra defektbil.dk, de hentede min skort bil gratis. Jeg kan ikke takke jer nok da bilen bare har stået i garagen de sidste halve år.

Mini one Bente Kjeldsen

Hurtig handel fra defektbil.dk, da min bil desværre var blevet totalskadet. Ringede jeg til defektbil.dk hvorefter de kørte ud og kiggede på bilen allerede samme dag. De kom med et godt tilbud og pengene blev overført samme dag.

VW Lupo Hassan Majid

Da jeg ikke vidste så meget om min skrot bil kontaktede jeg defektbil.dk. Jeg ledte efter en ny bil da min nuværende var defekt, de kom ud og kiggede på min skort bil. De gav mig et godt tilbud på en Ford Focus fra 2016. Tak for bilen!

Skoda fabia Ricky Dam

Super søde mennesker, de tog sig af papirarbejdet og afhentningen af min skrotbil. Meget professionelt og kan klart anbefales.

Suzuku Wagon Lia Christensen

Afhentningen af min skrotbil foregik nemt og hurtigt. Ingen problemer fra min side. Tak

VW Golf Jonas Pelch

Meget fornemt service, de er meget hjælpsomme endda. 5 stjerner!

Ford Galaxy Kasper Jørgensen

Min skrotbil var blevet totalskadet, jeg fandt defektbil.dk igennem en ven. Jeg indtastede mit registreringsnummer på deres hjemmeside og så nemt var det. Hurtigt og effektivt.

BMW Z3 Natasha Pejdal

Defektbil.dk tilbød mig en rigtig god pris for min defekte Volkswagen golf. Jeg kunne ikke bruge bilen til noget, da jeg ikke ved så meget om biler og tænkte ikke prisen på reperation var det værd. Jeg er meget tilfreds med handlen!

Volkswagen Golf Cornelius Aagaard

Jeg skulle finde en skrotforhandler til min ældre mormor, hun var ikke så meget for at køre i bil. Jeg stødte så på defektbil.dk som havde en simpel hjemmeside, hvorefter defektbil.dk tog ud og kiggede på bilen. De kom med et vanvittigt tilbud der gjorde både mig, og min mormor glade. De arbejdede meget hurtigt og professionelt, kunne ikke have valgt et bedre sted.

Ford Focus Camilla Skaarup

Min svigerfar anbefalede defektbil.dk. Jeg søgte en skrotpræmie for min skrotbil. Jeg tog kontakt til dem og de var meget venlige. Vi aftalte en pris som jeg havde det godt med. Anbefales.

Volvo 850 Stefan Jensen

Tusind tak for skrotpræmien på min defekte Skoda!

Skoda favorit Sofus Stilling

Nemme at komme i kontakt med, handlen var super hurtig hvor defektbil.dk tog sig af det hele. Virkelig en opblevelse at arbejde med jer!

Audi A1 Sandra Midtgaard

God service og hjælpsomme med papirarbejdet! Kan klart anbefales hvis du søger en skrotpræmie!

Suzuku Splash Michael Jacobsen

Min skrot bil krævede hele tiden reparation som bare kostede mange penge. Jeg undersøgte så om jeg kunne få en skrotpræmie for bilen. Der stødte jeg på defektbil.dk som tog ud og kiggede på bilen samme dag. De kom med en super god pris, jeg kan nu gå ud og købe en mere pålidlig bil. Tak!

Alfa Romeo 156 Tobias Bredahl

Bremsen på min bil var gået i stykker. Jeg tog kontakt til defektbil.dk deres personale var søde og vi fandt en dag hvor de kunne komme ud og se på den. Jeg tilbød en pris og ingen forhandling der. De hentede bilen samme dag. God service!

Ford Mondeo Nick

Jeg søgte en ny bil, da min nuværende var skrot. Defektbil.dk gav mig en god skort præmie for min bil som hjalp til ny bil. ANBEFALES!

Fiat Punto Nanna Frost

Jeg har nu solgt to skrotbiler hos defektbil.dk. Begge gange har været en fornøjelse. Der har ikke været nogen problem og deres personale er altid hjælpsomme.

Toyota Yaris Helle Møller

Fandt denne hjemmeside da jeg søgte en skort præmie på min gamle Suzuki. Jeg vil gerne give jer et klap på skulderen og sige det var fedt at arbejde med sådan nogle eksperter! Tusind tak for det!

Kia Picanto Yassir al helwo

Nem kontakt. lynhurtig handel og en fornøjelse at arbejde sammen med defektbil.dk!

Ford Mondeo Ludwig Petersen

Min kone og jeg søgte efter muligheder af salg for skrotbiler. Vi ejer en gammel Fiat som ingen af os brugte. Defektbil.dk købte vores skrotbil, og det er vi meget glade for! Kan varmt anbefales

Kia Picanto Lars søndervig

Jeg fik desværre totalskadet min bil i en ulykke, havde ingen ide om hvad jeg skulle gøre da min forsikring ikke gad dække beløbet. Et hurtig søg på google ledte mig så til defektbil.dk. Jeg fik lavet en rigtig god aftale med dem, de kom så ud og hentede bilen og gav mig en god sum penge. De var super søde, det kan helt klart anbefales!

Ford KA Malthe Larsen

Skrotpræmien for min bil var større end forventet, tusind tak!

Dacia Sandero Valentina Andersen

Defektbil.dk gjorde det nemt at arrangere tidspunkt for afhentning af min skrotbil. Jeg kunne altid komme i kontakt med dem da jeg havde spørgsmål. God oplevelse

Volvo S90 Nadja Laursen

Min Ford fra år 2011 opsøgte altid dyre reparationer. Synes ikke det var, det værd at beholde den, så solgte den til defektbil.dk. De kom med et tilbud jeg ikke kunne modstå!

Ford Fiesta Martin Henriksen

Var positivt overrasket da jeg kontaktede defektbil.dk omkring min defekte skrotbil. De tilbød ting som gratis afhenting, ordning af papirarbejde og gode priser. Kan anbefales til andre som indehaver skrotbiler.

Suzuki Swift Sofia Jeppesen

Solgte min første bil til defektbil.dk, kunne ikke havde været nemmere!

Toyota Yaris Luca sundvig

Tak for den gode service og hjælpen!

BMW X1 Martin Jespersen

Da jeg ikke vidste så meget om skrotbiler, kontaktede jeg defektbil.dk. De tog så ud og kiggede på min gamle Kia. De var meget hjælpsomme og kom med gav mig en pris som var over mine forventninger. Er meget lykkelig over jeg fandt dem!

Kia Stonic Tove Andersen

Jeg valgte at sælge min defekte skrotbil til defektbil.dk af flere grunde. Min gamle Skoda havde et par problemer, men da jeg ikke længere følte at jeg kunne stole på min bremse, gav jeg defektbil.dk et opkald. De var meget venlige over telefonen, og de var friske på at tage et kig på bilen. Forventede ikke så meget for bilen, da bilen kræver en hel del arbejde. Skrotpræmien var højere end forventet, og de var så søde at tage bilen med tilbage helt gratis. God oplevelse og som jeg klart kan anbefale.

VW Golf Louise Finn Larsen

Da jeg blev nysgerrig på værdien af min gamle bil, fik jeg en gratis prisvurdering af defektbil.dk. Da jeg hørte deres vurdering satte det en masse tanker i gang, var blevet overvældet af vurderingen. Solgte den gamle skrotbil på stedet, tusind tak for jeres service! Deres skrotpræmier er over forventning!

Opel Astra Ali Al-mousawi

Defektbil.dk gør det nemt at sælge sin gamle skrotbil!

Volvo850 Jeppe Ulriksen

Salget af min skrotbil var super hos defektbil.dk. Da andre skrothandlere ikke ville have noget afgøre med min defekte Ford Ka, kontaktede jeg defektbil.dk. Det var super nemt, og efterfølgende var de ude og kigge på bilen. Fik den solgt til prisen jeg ønskede, og de tog bilen med tilbage samme dag!

Mazda 626 Søren Larsen

Defektbil.dk har mange gode fordele, en af de mange ting som de er gode til og en af grundene til jeg valgte dem. Er hurtige handler, hvis du som mig og ikke gider lange besværlige handler, tager defektbil.dk af dig og klarer arbejdet. De arbejder hurtigt og meget professionelt, kommer med høje skrotpræmier og afhenter selv din skrotbil gratis.

Fiat Punto Zahra M.H

Meget god oplevelse jeg havde hos dem igår, de var ude for at se på min skrotbil efter min forespørgsel. De var meget snakkesalige og vidste hvor jeg lå ift. Prisen på bilen. De kom med et virkelig godt tilbud, og tog bilen med hjem samme dag. Anbefales!

Volvo S90 Thilde Sørensen

Defektbil.dk er det bedste valg af skrothandler fordi de tog sig af alle mine problemer. Der havde ligget en gammel skrotbil ude i garagen, som jeg ikke havde kunnet komme af med. Defektbil.dk var den skrothandler, som jeg valgte, og det kunne ikke have været et bedre valg. De gav mig en rigtig god skrotpræmie, og det hele kørte bare!

Mercedes 180 Linda Thilemansen

Da defektbil.dk var den eneste skrothandler som ville give en gratis vurdering, valgte jeg dem som min skrothandler. De gav hurtigt svar, og det hele kørte bare godt og hurtigt! Det var derfor jeg endte med at sælge min skrotbil til dem! Kan varmt anbefales.

BMW 320i Mads Pellesen

Defektbil.dk tog sig af det hele, de kom ud og gav en prisvurdering af min gamle skrotbil. De var meget ligefrem og handlede hurtigt. Stort ros for det. Solgte bilen til dem, de tog sig af papirarbejdet og afhentningen af bilen! Mega fedt!

Thor Henriksen Honda CRX

En af de bedste skrothandlere derude, de er nemme at komme i kontakt med, og har gode skrotpræmier. Defektbil.dk er det bedste valg jeg kunne have taget, tak for hjælpen og køb af min skrotbil.

Renault Megane Sofie Jensen

Helt problemfrit! Jeg behøvede ikke bekymre mig om noget ved at sælge min gamle skrotbil til Defektbil.dk. De tog sig af det hele, og skrotpræmien var tilfredsstillende.

Suzuki Swift Sarah Petersen

Hurtig og nem bilskrotning. Defektbil.dk gjorde det nemt at slippe af med min gamle bil. Skrotpræmien var overraskende god.

Kia Spectra Isabella Hansen

Jeg har brugt deres tjeneste flere gange og er aldrig blevet skuffet. Deres professionalisme og venlighed gør dem til en førsteklasses skrothandler.

Toyota Echo Michael Petersen

Mine bedste erfaringer med Defektbil.dk. Jeg har brugt deres tjenester flere gange, og hver gang har været en positiv oplevelse. Deres team har altid været hjælpsomme og tålmodige, og skrotpræmien har altid været rimelig.

Fiat Palio Charlotte Pedersen

En hjælpende hånd, når du har brug for det mest. At sige farvel til min gamle skrotbil var svært, men Defektbil.dk gjorde det så enkelt som muligt. Deres venlige team og rimelige skrotpræmie gjorde hele forskellen.

Skoda Roomster Mathias Sørensen

Når du står med en defekt bil, er Defektbil.dk den bedste hjælp, du kan få. De håndterede alt og gav mig en konkurrencedygtig skrotpræmie.

Ford Ka Morten Pedersen

En skrotpræmie, der tæller. Jeg blev behageligt overrasket over den skrotpræmie, jeg modtog fra Defektbil.dk. De gav mig virkelig en rimelig pris for min gamle skrotbil.

Toyota Tercel Jonas Sørensen

Hurtig og pålidelig bilskrotning hos Defektbil.dk. Jeg behøvede ikke at bekymre mig om noget - de kom og hentede min totalskadet bil og leverede en skrotpræmie, der oversteg mine forventninger. En fantastisk oplevelse.

Suzuki Jimmy Thomas Pedersen

Jeg fandt en pålidelig partner i Defektbil.dk, hver gang jeg havde brug for at sælge en bil. De forstår virkelig deres arbejde.

Mazda Mpv Rasmus Møller

Defektbil.dk er skrothandlerne, du kan stole på. Jeg havde en totalskadet bil, som jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre med, indtil jeg fandt Defektbil.dk. De var hurtige, pålidelige og gav mig en god skrotpræmie. Tak for hjælpen!

Toyota Corolla Laura Jensen

Defektbil.dk reddede dagen! Min defekte bil var en byrde, indtil de kom og gjorde processen med at sælge den nem og hurtig. Tak for jeres fantastiske hjælp!

Citroën C3 Mette Andersen

Effektiv og venlig service. Jeg solgte min gamle skrotbil til Defektbil.dk, og hele processen var ukompliceret. Personalet var utroligt venlige, og skrotpræmien var mere end rimelig.

Toyota Camry Christopher Sørensen

Jeg kunne virkelig mærke, at de tog sig af min situation. De gjorde hele processen let og bekymringsfri. Skrotpræmien var også et stort plus.

Suzuki Baleno Søren Poulsen

Ingen bøvl, bare en god aftale. Defektbil.dk gjorde det let at sælge min defekte bil. De gav mig en fair pris, og hele processen var hurtig og problemfri.

Toyota Tercel Pia Madsen

Professionelle og pålidelige som altid. Jeg har brugt Defektbil.dk flere gange, og hver gang har været problemfri. De er virkelig eksperter inden for skrotbilhandel.

Ford Windstar Line Nielsen

Professionelle skrothandlere. Jeg solgte min totalskadet bil til Defektbil.dk, og jeg var imponeret over deres professionalisme og ekspertise. De tog sig af alt, og jeg fik en rimelig skrotpræmie. Tak for jeres hjælp!

Toyota Celica Camilla Nielsen

Ingen stress, ingen bekymringer. Defektbil.dk gjorde det så nemt at slippe af med min gamle skrotbil. Jeg behøvede ikke bekymre mig om papirarbejde eller transport. De tog sig af alt, og jeg fik en god skrotpræmie i bytte.

Skoda Felica Birgitte Sørensen

Fantastisk serviceoplevelse! Defektbil.dk håndterede min totalskadet bil med en sådan lethed, at jeg var imponeret. Skrotpræmien var også konkurrencedygtig.

Citroën Xantia Mia Andersen

Topkarakterer til Defektbil.dk! Jeg solgte min defekte bil til dem, og det var den bedste beslutning. Deres hold var venlige, professionelle og hurtige til at hjælpe mig med at få min skrotbil ud af vejen. Jeg kan kun anbefale dem!

Skoda Octavia Lars Nielsen

Jeg stod med en gammel skrotbil, som ikke længere kunne komme ud på vejen. Defektbil.dk kom virkelig til undsætning og sørgede for, at alt gik glat. Jeg er taknemmelig for den rimelige skrotpræmie og den stressfri oplevelse.

Hyandai Sonata Henrik Poulsen

At sige farvel til min gamle bil var følelsesladet, men Defektbil.dk sørgede for, at det ikke var kompliceret. Hele processen var problemfri, og jeg kunne ikke have bedt om en bedre skrotpræmie.

Fiat Punto Christian Larsen

Min totalkollapsede bil fik en ny chance takket være Defektbil.dk. Jeg havde en bil, der var totalskadet, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Heldigvis fandt jeg Defektbil.dk, og de sørgede for alt. Det føltes som om, at de virkelig forstod, hvad jeg gik igennem.

Audi A4 Josephine Jensen

Min totalskadet bil var en hovedpine, indtil jeg fandt Defektbil.dk. De behandlede mig med sådan respekt og gjorde hele processen ukompliceret. Jeg er taknemmelig for den hjælp, de gav mig.

Skoda Yeti Anders Jensen

Ærlige og pålidelige skrothandlere. Defektbil.dk er folkene, du kan stole på. Jeg havde en defekt bil, som jeg var usikker på, hvordan jeg skulle slippe af med, indtil jeg fandt dem.

Fiat Uno Anne Nielsen

Defektbil.dk - en pålidelig partner for skrotbilhandel. Jeg har brugt deres service flere gange, og de skuffer aldrig. Uanset om det er en totalskadet bil eller bare en gammel skrotpræmie, håndterer de det med ekspertise og giver dig en retfærdig aftale.

Skoda Fabia Lærke Christensen

En ægte lettelse i en stresset situation. Defektbil.dk tog sig af alt, fra at få min gamle bil transporteret til at håndtere papirarbejdet. Det var en befrielse i en allerede stresset tid.

Fiat Stilo Emil Christensen

Defektbil.dk - den bedste skrotbilservice i byen! Jeg har solgt flere defekte biler til dem, og hver gang har været en positiv oplevelse. Deres hurtige og enkle proces kombineret med gode skrotpræmier gør dem til min foretrukne skrothandler.

Toyota Paseo Sebastian Jensen

Jeg har solgt flere biler til dem, og de har aldrig skuffet. Deres professionalisme og imødekommenhed gør dem til en virkelig pålidelig partner.

Fiat Bravo Emma Rasmussen

Defektbil.dk - Det bedste valg. Når det kommer til at håndtere defekte biler, er Defektbil.dk mit førstevalg. Deres forståelse for situationen og deres rimelige skrotpræmie gør hele forskellen.

Volvo v50 Frederik Sørensen

Top service fra Defektbil.dk! Min gamle skrotbil blev en byrde, indtil jeg kontaktede Defektbil.dk. Deres professionelle team håndterede alt, og skrotpræmien hjalp mig med at komme videre uden besvær.

Seat Ibiza Caroline Madsen

Defektbil.dk er mit førstevalg! De tog min totalskadet bil og gjorde det til en simpel proces. Jeg blev imponeret over deres venlige hold og fair priser.

Opel Meriva Gustav Olsen

Ingen bekymringer med Defektbil.dk. At sælge min defekte bil var en leg takket være deres effektive tjeneste. En rimelig skrotpræmie var prikken over i'et.

Kia Rio Jacob Kristensen

Fantastisk support fra Defektbil.dk. De håndterede min totalskadet bil på en måde, der gav mig tillid. Jeg kan ikke takke dem nok for den hjælp, de tilbød.

Kia Sportage Julie Andersen

Effektivitet og venlighed i ét. Jeg var imponeret over Defektbil.dk's evne til at kombinere effektivitet med en venlig service. Skrotpræmien var også konkurrencedygtig.

Toyota Celica Christina Jensen

Defektbil.dk gjorde det enkelt! De tog sig af alle detaljer, hvilket gjorde processen med at sælge min gamle skrotbil utrolig problemfri.

Kia Sorento Karl Mortensen

Professionelle og venlige. Jeg var imponeret over deres ekspertise og venlige tilgang til at håndtere min skrotbil. Skrotpræmien var også tilfredsstillende.

Opel Corsa Louise Pedersen

Jeg var i en nødsituation med min gamle bil, og Defektbil.dk trådte til og løste problemet med deres professionelle service og rimelige skrotpræmie.

Citroën AX Martin Nielsen

Skrotpræmie, der tæller. Jeg fik en skrotpræmie, som virkelig afspejlede min gamle skrotbils værdi. Defektbil.dk viste sig at være den rette beslutning.

Citroën C4 Nikolaj Christensen

De viste mig vejen, da jeg skulle sælge min defekte bil. Deres viden og professionalisme var enestående, og skrotpræmien gjorde det hele værd.

Ford Escort William Jensen

En stressfri oplevelse. Defektbil.dk gjorde hele processen med at sige farvel til min gamle bil utrolig stressfri. Jeg værdsatte virkelig deres effektive service.

Citroën C5 Nanna Madsen

Fantastisk kommunikation og support. Defektbil.dk holdt mig opdateret hele vejen og besvarede mine spørgsmål tålmodigt. Deres service er uden tvivl den bedste.

Mazda 323 Oliver Andersen

Effektivitet og venlighed går hånd i hånd hos Defektbil.dk. Jeg blev behandlet med respekt og venlighed gennem hele processen, og skrotpræmien var fremragende.

Mazda 626 Olivia Jensen

Enkle og ukomplicerede transaktioner med Defektbil.dk. De tog sig af alle detaljer, og jeg behøvede kun at sige farvel til min gamle skrotbil. Skrotpræmien var også meget tilfredsstillende.

Skoda Felicia Louise Pedersen

Jeg solgte min totalskadet bil til dem, og de skuffede aldrig. Deres service var hurtig og professionel, og skrotpræmien var mere end rimelig.

Mazda Protege Peter Nielsen

De leverede en ærlig skrotpræmie for min defekte bil og gjorde hele processen ukompliceret.

Skoda Octavia Frederikke Andersen

Da min trofaste bil begyndte at give op, var Defektbil.dk der for at redde dagen. De tilbød en skrotpræmie, der virkelig hjalp, og processen var utrolig nem. Tak for din uvurderlige hjælp!

Suzuki Alto Sofie Jensen

Fantastisk service og personale. Defektbil.dk's personale var venlige og hjælpsomme. De tog sig af min totalskadet bil og gav mig en retfærdig skrotpræmie.

Ford Taurus Signe Madsen

Defektbil.dk gjorde det smertefrit. Jeg forventede en kompliceret proces, men de gjorde det nemt at sælge min gamle skrotbil. Skrotpræmien var også positivt overraskende.

Ford Contour Andreas Andersen

Ingen bøvl, kun kvalitet med Defektbil.dk. Jeg var imponeret over deres effektive service og fair skrotpræmie. Det var en glat oplevelse fra start til slut.

Toyota Corolla Marie Christensen

Min totalskadet bil var en udfordring, indtil Defektbil.dk kom til undsætning. De var hurtige og imødekommende, og skrotpræmien var tilfredsstillende.

Ford Ka Henrik Larsen

Defektbil.dk gjorde det nemt at sige farvel til min gamle ven. Jeg var bekymret for, hvordan jeg skulle slippe af med min defekte bil, indtil jeg fandt Defektbil.dk. De tilbød en hurtig og ukompliceret løsning.

Toyota Camry Karen Jensen

Smertefri bilskrotning med Defektbil.dk. Hele processen var en leg, og jeg behøvede ikke at bekymre mig om noget. Deres hold tog sig af alt, og skrotpræmien var fantastisk.

Opel Astra Malene Nielsen

Defektbil.dk leverede på alle fronter! Jeg solgte min totalskadet bil til dem, og de skuffede ikke. Deres service var hurtig og professionel, og skrotpræmien var rimelig.

Toyota Paseo Kristian Madsen

Fantastisk kommunikation, fantastisk resultat. Defektbil.dk holdt mig opdateret hele vejen og besvarede mine spørgsmål tålmodigt. Jeg kan kun rose deres service.

Skoda Fabia Daniel Nielsen

Fantastisk oplevelse med Defektbil.dk! De gjorde det utroligt nemt at sælge min gamle skrotbil. Fra det øjeblik jeg kontaktede dem, til de hentede bilen og gav mig en fair skrotpræmie, var alt en glat proces. Jeg anbefaler dem til alle, der ønsker at slippe af med en defekt bil.

Peugeot 407 Kristoffer Larsen

Jeg følte virkelig, at de forstod min situation og tog sig af det hele. Hele oplevelsen var nem og stressfri, og skrotpræmien var en velkommen bonus.

Skoda Rapid Anne-Sophie Larsen

Defektbil.dk reddede dagen! Min gamle bil var i elendig stand, og jeg havde brug for at få den væk hurtigt. Defektbil.dk kom til undsætning og tilbød mig en skrotpræmie, der oversteg mine forventninger. Fantastisk service!

Toyota Previa Niels Andersen

Defektbil.dk er en skrothandler, du kan stole på. De leverede en retfærdig skrotpræmie for min defekte bil og gjorde hele processen ukompliceret

Kia Ceed Mads Jørgensen

Mig og min gamle bil takker Defektbil.dk. At sige farvel til min gamle skrotbil var ikke let, men Defektbil.dk gjorde det smertefrit og gav mig en fair skrotpræmie. Jeg er meget tilfreds.

Suzuki Grand Vitara Trine Christensen

Enkle og smertefri transaktioner. Defektbil.dk gjorde hele oplevelsen med at sælge min defekte bil til en leg. De håndterede alle detaljer, og skrotpræmien var fantastisk.

Mazda Millenia Pernille Larsen

Enkle og smertefri transaktioner. Defektbil.dk gjorde hele oplevelsen med at sælge min defekte bil til en leg. De håndterede alle detaljer, og skrotpræmien var fantastisk.

Mazda Millenia Pernille Larsen

Defektbil.dk er redningen for alle med gamle biler! Jeg havde en defekt Opel Astra, som jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre med. Heldigvis fandt jeg Defektbil.dk, og de gjorde hele processen så nem. Skrotpræmien var også mere end fair. Tak for den fremragende service!

Louise Nielsen Volkswagen Passat

Fantastisk oplevelse med Defektbil.dk! Jeg var virkelig imponeret over, hvor hurtigt og problemfrit de håndterede afhentningen af min gamle Ford Focus. Skrotpræmien var langt bedre end forventet, og hele processen var en leg. Jeg kan varmt anbefale deres tjenester.

Opel Astra Morten Larsen

Fremragende professionel service fra Defektbil.dk! Jeg solgte min gamle Peugeot 206 til dem, og de gjorde hele processen hurtig og problemfri. Deres skrotpræmie var også en behagelig overraskelse. Jeg vil helt sikkert bruge deres service igen, hvis jeg får brug for det.

Peugeot 206 Anna Jensen

Defektbil.dk leverede virkelig! Jeg solgte min gamle Nissan Micra til dem, og jeg kunne ikke have bedt om en bedre oplevelse. Hele processen var enkel og problemfri, og skrotpræmien var mere end rimelig. Stor tak til hele teamet!

Nissan Micra Andreas Pedersen

Jeg var virkelig imponeret over Defektbil.dk's service! Jeg havde en gammel Fiat Punto, som jeg gerne ville skrotte, og de gjorde hele processen så let som ingenting. Personalet var utroligt venlige og professionelle, og skrotpræmien var helt i top. Stærkt anbefalet!

Fiat Punto Maria Olsen

En stor tak til Defektbil.dk for deres fremragende service! Jeg solgte min gamle Renault Clio til dem, og jeg kunne ikke have bedt om en mere problemfri oplevelse. Processen var hurtig, effektiv og professionel, og skrotpræmien var mere end rimelig. Jeg vil helt sikkert bruge deres tjenester igen i fremtiden.

Renault Clio Jonas Møller

Defektbil.dk er virkelig en redning! Jeg havde en defekt Fiat Ducato, som jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre med, før jeg fandt dem. Hele processen fra start til slut var enkel og smertefri, og skrotpræmien var meget generøs. Jeg kan ikke anbefale dem nok.

Fiat Ducato Lise Hansen

Fantastisk service fra Defektbil.dk! Jeg solgte min gamle Volkswagen Golf til dem, og det var den bedste beslutning, jeg kunne have truffet. Personalet var utroligt venlige og hjælpsomme, og hele processen var hurtig og nem. Jeg vil helt sikkert anbefale dem til venner og familie.

Volkswagen Golf Peter Andersen

Jeg er virkelig imponeret over Defektbil.dk! Jeg solgte min gamle BMW 3-serie til dem, og de gjorde hele processen så let som ingenting. Deres professionelle og venlige personale gjorde det hele til en behagelig oplevelse, og skrotpræmien var mere end rimelig. Tak!

BMW 3-serie Mette Larsen

Defektbil.dk leverede virkelig varen! Jeg havde en defekt Skoda Octavia, som jeg gerne ville skrotte, og de gjorde hele processen så nem og problemfri som muligt. Jeg blev imponeret over deres effektivitet og venlige service. En stor anbefaling herfra!

Skoda Octavia Thomas Nielsen

Stor ros til Defektbil.dk for deres fantastiske service! Jeg solgte min gamle Citroen C3 til dem, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med hele processen. Personalet var utroligt venlige og hjælpsomme, og skrotpræmien var mere end forventet. Jeg vil helt sikkert bruge deres service igen.

Citroen C3 Sarah Christensen

Defektbil.dk gjorde det så nemt at skrotte min gamle Audi A4. Hele processen var hurtig, enkel og problemfri, og skrotpræmien var mere end rimelig. Jeg vil helt sikkert anbefale deres service til alle, der har brug for at slippe af med en defekt bil.

Audi A4 Anders Pedersen

En stor tak til Defektbil.dk for deres fremragende service! Jeg solgte min gamle Opel Corsa til dem, og jeg kunne ikke have bedt om en bedre oplevelse. Hele processen var let og ukompliceret, og skrotpræmien var mere end tilfredsstillende. Jeg vil helt sikkert bruge deres service igen.

Opel Corsa Louise Jensen

Jeg vil gerne rose Defektbil.dk for deres fantastiske service! Jeg solgte min gamle Ford Fiesta til dem, og det var en virkelig glat proces. Personalet var venlige og professionelle, og skrotpræmien var mere end fair. Jeg vil helt sikkert anbefale dem til alle, der har brug for at skrotte en bil.

Ford Fiesta Christian Nielsen

Jeg er meget tilfreds med service fra Defektbil.dk! Jeg solgte min gamle Renault Megane til dem, og hele processen var hurtig og problemfri. Personalet var venlige og hjælpsomme, og skrotpræmien var mere end rimelig. Jeg kan varmt anbefale deres tjenester.

Renault Megane Camilla Larsen

  Skrot Din Bil og Gør en Forskel for Miljøet

  Velkommen til defektbil.dk - din pålidelige partner i at skrotte din defekte bil og bidrage til en grønnere fremtid. Hos os handler det ikke kun om at fjerne en ubrugelig bil fra din ejendom, det handler også om at gøre en positiv forskel for miljøet.

  Hvorfor Skrotte Din Bil Med Os?

  Her er 3 hurtige punkter. Punkterne vil blive uddybet længere nede:

  • 1: Genanvendelse af Materialer: Når du vælger at skrotte din bil gennem defektbil.dk, sikrer du, at dens materialer bliver genanvendt på en ansvarlig måde. Metal, plastik, gummi og andre komponenter i din bil vil blive adskilt og genanvendt til at skabe nye produkter, hvilket reducerer behovet for udvinding af nye ressourcer.
  • 2: Reduceret CO2-udledning: Ved at skrotte din bil hjælper du med at reducere den samlede CO2-udledning, der er forbundet med transportsektoren. Ved at fjerne din defekte bil fra vejene bidrager du til at mindske luftforureningen og bevare vores miljøets kvalitet.
  • 3: Bevaring af Naturressourcer: Skrotning af din bil hjælper med at bevare vores begrænsede naturressourcer. Ved at genanvende materialer fra din bil reducerer vi behovet for at udvinde nye ressourcer fra jorden, hvilket bidrager til at bevare vores naturmiljø.  1: Genanvendelse af Materialer: En Bæredygtig Tilgang til Bilskrotning

  Når du vælger at skrotte din bil gennem defektbil.dk, åbner du døren til en bæredygtig tilgang til bilskrotning, der er fokuseret på genanvendelse af materialer. Dette princip er en vigtig del af vores mission om at bidrage til en renere og mere bæredygtig fremtid ved at minimere vores miljømæssige fodaftryk og bevare vores naturressourcer.

  Betydningen af Genanvendelse

  Genanvendelse er en afgørende del af den cirkulære økonomi, hvor ressourcerne forbliver i kredsløb, så længe som muligt, og dermed reducerer behovet for at udvinde nye ressourcer. Når vi skrotter en bil, er en af vores primære mål at adskille og genanvende materialer som metal, plastik, gummi, glas og andre komponenter, der udgør bilen.

  Processen med Genanvendelse

  Når din bil når vores skrotplads, gennemgår den en omhyggelig demonteringsproces, hvor vores erfarne teknikere adskiller og kategoriserer forskellige materialer. Metaldele som karosseri, motordele og hjul fjernes og sendes til specialiserede faciliteter, hvor de smeltes om til råmaterialer, der kan bruges til at producere nye produkter.

  Plastikdele bliver ligeledes adskilt og sendt til genanvendelsesprocessen, hvor de bliver forarbejdet og omdannet til nye plastprodukter. Dette bidrager ikke kun til at reducere behovet for at fremstille nyt plastik, men det mindsker også mængden af plastaffald, der ender i vores miljø.

  Gummi fra dæk og andre komponenter bliver også genanvendt til at producere nye materialer som asfalt eller gummigranulat, der kan bruges i forskellige industrier. Selv glasset fra bilens vinduer kan genanvendes og omdannes til nye glasprodukter eller isoleringsmaterialer.

  Miljømæssige Fordele

  Genanvendelse af materialer fra skrottede biler har betydelige miljømæssige fordele. Ved at genanvende metal, plastik og andre materialer reducerer vi behovet for at udvinde nye ressourcer fra jorden, hvilket minimerer den miljømæssige belastning og bevarer vores begrænsede naturressourcer.

  Desuden mindsker genanvendelsesprocessen mængden af affald, der ender på lossepladser eller i naturen, hvilket bidrager til at reducere forurening og bevare vores økosystemer. Det hjælper også med at reducere energiforbruget og udledningen af drivhusgasser, der er forbundet med udvinding og produktion af nye materialer.

  Vores Engagement for Bæredygtighed

  På defektbil.dk er vi forpligtede til at fremme bæredygtige praksisser og minimere vores miljømæssige påvirkning. Gennem vores fokus på genanvendelse af materialer sikrer vi, at din skrottede bil ikke kun bliver fjernet fra vejene, men også at dens materialer bliver genbrugt på en måde, der er gavnlig for planeten og vores samfund.

  Vælg defektbil.dk for en miljøvenlig tilgang til bilskrotning og gør en positiv forskel for vores planet i dag.  2: Reduktion af CO2-udledning er en af de mest presserende udfordringer, vi står over for i dagens samfund, da CO2 er en af hovedårsagerne til den globale opvarmning og klimaforandringerne. Ved at skrotte din bil gennem defektbil.dk bidrager du direkte til denne indsats ved at reducere den samlede CO2-udledning forbundet med transportsektoren. Her er nogle måder, hvorpå skrotning af din bil kan bidrage til at reducere CO2-udledningen:

  • Mindsker brug af fossile brændstoffer: Mange defekte biler er gamle og ineffektive i forhold til brændstoføkonomi. De kan forurene betydeligt mere end nyere køretøjer. Ved at skrotte din defekte bil og erstatte den med en mere brændstofeffektiv eller endda en elbil, kan du reducere dit personlige CO2-fodaftryk betydeligt.
  • Reducerer luftforurening: Defekte biler kan have en tendens til at forurene mere end køretøjer i god stand. Dette skyldes ofte, at deres motorer fungerer ineffektivt, hvilket fører til højere emissioner af skadelige stoffer såsom kvælstofilter og partikler. Ved at fjerne disse biler fra vejene og skrotte dem, reducerer vi den samlede mængde luftforurening og CO2-udledning i vores bymiljøer.
  • Fremmer brug af miljøvenlige transportformer: Ved at skrotte din bil kan du vælge mere miljøvenlige transportformer som offentlig transport, cykling eller gåture, især hvis du bor i byområder med gode infrastrukturer. Dette reducerer ikke kun din CO2-udledning, men det fremmer også sundere og mere bæredygtige transportvaner.
  • Fremmer investering i grønne transportløsninger: Ved at skrotte din bil og vælge en mere miljøvenlig transportløsning sender du også et signal til industrien om, at der er et marked for grønne transportmuligheder. Dette kan bidrage til at øge investeringen i udviklingen af ​​mere bæredygtige transportformer, herunder elbiler, brintbiler og mere effektiv offentlig transport.
  • Bidrager til global klimaindsats: Reduktion af CO2-udledning er afgørende ikke kun på individuelt niveau, men også på globalt niveau for at bekæmpe klimaforandringerne. Ved at skrotte din bil og reducere din CO2-udledning bidrager du til den overordnede indsats for at bremse den globale opvarmning og bevare vores planet for fremtidige generationer.

  Gennem disse skridt kan skrotning af din bil gennem defektbil.dk spille en væsentlig rolle i at reducere CO2-udledningen og bevæge os mod en mere bæredygtig fremtid. Det er en handling, der ikke kun gavner dig personligt, men også vores samfund og planet som helhed.  3: Bevaring af naturressourcer er en afgørende del af den bæredygtige udvikling, og ved at skrotte din bil gennem defektbil.dk kan du aktivt bidrage til denne bestræbelse. Her er nogle måder, hvordan skrotning af din bil bidrager til bevaring af naturressourcer:

  • Reduktion af behovet for minedrift: En af de mest åbenlyse måder, hvorpå skrotning af din bil bidrager til bevaring af naturressourcer, er ved at reducere behovet for minedrift. Når biler skrottes, genanvendes materialer som metal, plastik og gummi, hvilket mindsker behovet for at udvinde disse materialer fra jorden. Dette hjælper med at bevare naturlige habitater og reducerer de negative miljømæssige konsekvenser, der er forbundet med minedrift.
  • Beskyttelse af biodiversitet: Ved at reducere behovet for minedrift og fremstilling af nye materialer bidrager skrotning af biler til at beskytte biodiversiteten. Minedrift kan have alvorlige konsekvenser for økosystemer og truede arter ved at ødelægge levesteder og forstyrre økologiske balance. Ved at genanvende materialer fra skrottede biler reducerer vi belastningen på disse sårbare områder og hjælper med at beskytte den naturlige mangfoldighed af liv.
  • Energi- og ressourcebesparelse: Genanvendelse af materialer fra skrottede biler kræver ofte mindre energi og ressourcer end fremstilling af nye materialer fra råstoffer. Dette skyldes, at genanvendelsesprocessen typisk kræver mindre energi og vand og producerer færre drivhusgasemissioner sammenlignet med traditionelle produktionsmetoder. Ved at genanvende materialer fra skrottede biler sparer vi derfor også på vigtige ressourcer som vand og energi, samtidig med at vi reducerer vores miljømæssige fodaftryk.
  • Reduktion af affaldsmængder: Skrotning af biler hjælper også med at reducere affaldsmængderne, der ender på lossepladser og forbrændingsanlæg. Ved at genanvende materialer fra skrottede biler omdanner vi affald til ressourcer og minimerer behovet for at deponere affald eller brænde det, hvilket kan forårsage forurening og skade på miljøet.

  Ved at skrotte din bil gennem defektbil.dk bidrager du således aktivt til bevaring af naturressourcer og beskyttelse af miljøet. Det er en handling, der ikke kun gavner os i dag, men også sikrer en sund og bæredygtig fremtid for kommende generationer.

  Vælg Defektbil.dk for en Grønnere Fremtid

  Ved at vælge defektbil.dk som din partner i skrotningen af din bil, kan du være sikker på, at du træffer en miljøvenlig beslutning. Vores dedikerede team af fagfolk sørger for, at din bil bliver håndteret på en ansvarlig måde, og at dens materialer bliver genanvendt til gavn for miljøet.

  Gør en forskel i dag ved at skrotte din defekte bil gennem defektbil.dk. Lad os sammen arbejde mod en renere og mere bæredygtig fremtid.

  Afhentning af skrotbil

  Vi afhenter gerne din skrotbil på hele Sjælland og samtidig får du kontant afregning af skrotpræmie. Ring til os idag på Tlf. 50 50 20 60 for nærmere aftale om afhentning og skrotpræmie

  Her ses en defekt bil

  Højeste skrotpræmie i hele Danmark

  Hos defektbil får du landets bedste og højeste skrotpræmie udbetalt kontant. Samtidig får du afmeldt dine nummerplade og forsikring samme dag, som du får udbetalt din skrotpræmie. Hvis du har spørgsmål til hvor og hvordan du får den højeste skrotpræmie er du meget velkommen til at ringe til os.

  Fast pris på syn

  Er du i tvivl om hvorvidt din bil skal skrottes eller om den skal omsynes er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver dig en fast pris på at få bilen synet.

  Her ses en defekt bil

  Let, hurtig og nem service

  Hos defektbil får du landets bedste og højeste skrotpræmie udbetalt kontant. Samtidig får du afmeldt dine nummerplade og forsikring samme dag, som du får udbetalt din skrotpræmie. Hvis du har spørgsmål til hvor og hvordan du får den højeste skrotpræmie er du meget velkommen til at ringe til os.

  A: Det er enkelt at sælge din defekte bil på Defektbil.dk. Følg disse trin:
  a. Udfyld vores online formular med oplysninger om din bil.
  b. Modtag et uforpligtende tilbud fra os inden for kort tid.
  c. Accepter tilbuddet, og arranger en tid og placering for afhentning af din bil.
  d. Modtag betalingen kontant eller via bankoverførsel, når vi afhenter bilen.

  Vi køber biler i alle defekte tilstande, herunder motor- og gearkasseproblemer, skader efter ulykker, elektriske fejl osv. Du behøver ikke at have bilens registreringsattest (nummerplader) for at sælge den til os.

  Hos defektbil kan vi tage imod alle biler uanset type. Bilen behøver ikke at kunne starte. Vi tager imod alle former for defekte biler og vi tager også imod varevogne og øvrige slags biler og vi henter dem i hele Danmark.

  For at kunne tage imod din skrotbil kræver det, at du er den den sidste registrerede ejer.

  Skrotpræmien afhænger af flere forskellige faktorer. En typisk skrotbil vil give dig 2.200 kr – dette beløb er hvad Miljøstyrelsen har indgået en aftale om i deres “Miljøordning for biler”.

  Det forekommer, at der er justeringer fra regeringens side, hvor man i begrænsede perioder betaler en højere skrotpræmie for visse brugte biler. Sidste gang der var en forhøjet skrotpræmie, var da staten udbetalte 5.000 kr for ældre dieselbiler – men denne ordning er nu ophørt.

  Vi giver som minumum 3.500 kroner for din bil og vi kan give skrotpræmier til op over 60.000Kroner

  Derfor: Sælg ikke før du har snakket med defektbil.dk – Vi giver de højeste skrotpræmier.

  Vi afhenter i hele landet gratis.

  Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk så fremt du ønsker svar hurtigst muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at du vil få den mest oplagte pris, hvis vi kan se nogle billeder af bilen.

  Ja, det kan du sagtens. Du finder vores adresse og kontaktoplysninger på vores kontaktside.

  Inden vi skrotter bilerne gør vi alt forarbejdet og overholder alle retningslinjer i forhold til en miljørigtig skrotning. Vi skiller bilerne af og sælger alle reservedele der kan genbruges til udlandet.